Mobilna aplikacija

Triglav zdravje
za enostavno uveljavljanje zavarovanj in hiter dostop do informacij

Mobilna aplikacija Triglav zdravje vam omogoča enostavno odpiranje uporabniškega računa, sklepanje in uveljavljanje zdravstvenih zavarovanj ter koriščenje bonov za zdravstvene storitve. Na enem mestu vam nudi pregled vaših zdravstvenih polic in uporabnikom prijazen iskalnik zdravnikov specialistov in zobozdravnikov po Sloveniji.

 

Le s klikom do sklenitve zdravstvenih zavarovanj

Sklepanje  zdravstvenih zavarovanj skozi mobilno aplikacijo je hitro, saj se vaši podatki prenesejo iz uporabniškega računa v sklepalne obrazce in jih tako ni potrebno ponovno vnašati.

 

Zahtevki za povračilo stroškov

Aplikacija vam omogoča pošiljanje zahtevkov za povračilo stroškov zdravstvenih storitev. Postopek je enostaven – fotografirate račun, za ostalo poskrbimo mi. Seznam in status vseh aktivnih in zaključenih prijav vam je na voljo na seznamu zahtevkov. Zaenkrat omogoča povračila za zavarovanje Zobje in Zobje+, povračila za bone za zdravstvene storitve, ki jih prejmete ob sklepanju zavarovanja, v prihodnje pa tudi za druga zavarovanja.

 

Zdravstvena točka

Ko želite organizacijo obiska pri partnerjih Triglav zdravje,  pokličite brezplačno številko 080 66 22 11, kjer vam bodo medicinske sestre asistenčnega centra Zdravstvena točka pomagale poiskati želenega specialista in uredile termin za pregled. Skupaj z našimi zdravstvenimi partnerji bomo poskrbeli, da boste obvarovali svoje zdravje ali si ga čim hitreje povrnili.

 

Partnerji Triglav zdravje

Iskalnik zdravnikov specialistov in zobozdravnikov po Sloveniji vam omogoča iskanje po imenu, lokaciji in specialnosti ter tako nudi enostaven dostop do kontaktnih podatkov izbranega zdravstvenega partnerja Triglav, Zdravstvene zavarovalnice, d.d.. S klikom na prikazano telefonsko številko ga lahko pokličete po telefonu oziroma  pošljete elektronsko pošto. Z navigacijsko pomočjo boste našli lokacijo željenega zdravstvenega partnerja, naših zastopstev in Zdravstvene točke. S pomočjo aplikacije smo vam vedno na voljo, saj smo   naše telefonske številke in elektronske naslove za vas shranili pod Kontakti.

 

Moje Triglav zdravje

Z aplikacijo si zagotovite enostaven pregled nad vašimi policami Triglav zdravje na enem mestu in imate svojega partnerja za zdravje vedno ob sebi.

 

Novice

Bodite na tekočem z akcijami in aktualnimi novicami na temo zdravja.

 

 

Enostavna uporaba aplikacije

Dostop do vseh funkcionalnosti mobilne aplikacije z vašim i.triglav računom.

Vsebina aplikacije

Triglav zdravje – za enostavno uveljavljanje zavarovanj in hiter dostop do informacij.
Zahtevek za povračilo

Postopek uveljavljanja zavarovanja je enostaven - fotografirate in pošljete račun od zobozdravnika, za ostalo poskrbimo mi.

 

Seznam zahtevkov

Pregled statusa aktivnih in zaključenih zahtevkov.Moje Triglav zdravje

Vse vaše police Triglav zdravje na enem mestu.

 

 

Zdravniki

Glede na specialnost in vašo trenutno ali izbrano lokacijo vam prikažemo najbližje zdravnike in zobozdravnike ter navodila za pot.

 

Več o splošnih pogojih uporabe si lahko preberete tukaj.