Mobilna aplikacija

Enostavno uveljavljajte zavarovanja in hitro dostopajte do informacij.

 

Mobilna aplikacija Triglav zdravje vam omogoča uveljavljanje zavarovanj in bonov za zdravstvene storitve, pregled svojih zdravstvenih polic ter enostaven dostop do seznama zdravnikov specialistov in zobozdravnikov po Sloveniji.

 

Zahtevki za povračilo stroškov

Aplikacija vam omogoča pošiljanje zahtevkov za povračilo stroškov zdravstvenih storitev. Postopek je enostaven in hiter – le fotografirate račun, za ostalo poskrbimo mi. Seznam in status vseh aktivnih in zaključenih prijav vam je na voljo na seznamu zahtevkov.

Povračila so trenutno omogočena za zavarovanji Zobje in Zobje+ ter povračila za bone za zdravstvene storitve, ki jih prejmete ob sklepanju zavarovanja. Že kmalu pa bodo na voljo tudi za druga zavarovanja.

 

Moje Triglav zdravje

Z aplikacijo si zagotovite enostaven pregled nad vsemi svojimi policami Triglav zdravje na enem mestu.

 

Zdravniki

Iskalnik zdravnikov specialistov in zobozdravnikov po Sloveniji vam omogoča enostaven dostop do kontaktnih podatkov izbrane zdravstvene ustanove. Glede na vašo trenutno ali izbrano lokacijo vam prikažemo najbližje zdravnike in zobozdravnike ter navodila za pot do njih. Prav tako smo vam s pomočjo aplikacije na voljo preko telefona in elektronske pošte. Naše podatke smo za vas shranili pod Kontakti.

 

Novice

Bodite na tekočem z akcijami in aktualnimi novicami na temo zdravja.

 

Enostavna uporaba aplikacije

Do vseh funkcionalnosti mobilne aplikacije dostopate s svojim računom i.triglav.

Več o splošnih pogojih uporabe si lahko preberete tukaj.