Ob sklenitvi dopolnilnega zdravstvenega zavarovanja v naši zavarovalnici lahko prejmete Petrolovo darilno kartico s kar 20 EUR dobroimetja.

Darilna kartica omogoča brezgotovinsko plačevanje blaga in storitev na Petrolovih bencinskih servisih.

 

Vsi, ki na novo sklenete dopolnilno zdravstveno zavarovanje pri Triglav, Zdravstveni zavarovalnici, lahko izberete ugodnost, ki je krojena po vaši meri. Med njimi je tudi prejem darilne kartice Petrol z 20 EUR dobroimetja.

 

Kako do darilne kartice Petrol?

Ob sklenitvi dopolnilnega zdravstvenega zavarovanja pri Triglav, Zdravstveni zavarovalnici ob oddaji izberete ugodnost: Darilna kartica Petrol. Po sklenitvi zavarovanja boste po pošti prejeli darilno kartico z 20 EUR dobroimetja.

 

Kartico uporabite na več kot 300 bencinskih servisih

Darilna kartica omogoča brezgotovinsko plačevanje blaga in storitev na Petrolovih bencinskih servisih.

 

Kartica, ki jo boste prejeli, bo že aktivirana, zato boste dobroimetje lahko koristili že na dan prejema. Uporabili jo boste lahko na vseh Petrolovih bencinskih servisih po Sloveniji. Imetniki kartice zvestobe Petrol kluba ste ob plačilu blaga z darilno kartico upravičeni tudi do Zlatih točk.

 

Veljavnost kartice je tri mesece od njenega prejema, kartica pa je prenosljiva. Nanjo lahko tudi sami naložite dodatno dobroimetje.

 

V primeru izgube, kraje ali zlorabe kartice o tem v roku 24 ur obvestite izdajatelja – družbo Petrol, d.d. na brezplačni telefonski številki 080 22 66 in navedite številko vaše darilne kartice. Vsi splošni pogoji uporabe kartice so navedeni v Splošnih pogojih.