Razširili smo kritje za naše najmlajše!

Koper, 8. April 2016
 

Pomlad poleg novega zagona in možnosti za aktivno preživljanje časa v naravi s seboj prinaša tudi vedno pogostejše pojave različnih alergij.

 

Z mislijo na naše najmlajše je Triglav, Zdravstvena zavarovalnica, d.d., z namenom hitrejšega dostopa do diagnoze ob prvem pojavu znakov alergij razširila obseg zavarovanja za vse otroke, ki so kot družinski člani vključeni v dodatno zdravstveno zavarovanje specialistično ambulantnega zdravljenja (splošni pogoji so objavljeni na spletni strani na naslovu:http://www.zdravstvena.net/pdf/celovita/pogoji-sa.pdf).
 

Za izvajanje celovite zdravstvene obravnave otrok smo obseg zavarovanja specialistično ambulantnega zdravljenja (7. člen splošnih pogojev) dopolnili s specialnostjo alergologije in z delom storitev specialnosti pulmologije. Za odkrivanje alergij pri otrocih namreč potrebujemo tudi vključenost specialistov za alergologijo in pulmologijo, saj zdravstvene težave s področja dermatovenerologije in gastroenterologije, ki so bile že doslej vključene v obseg zavarovanja, pogosto zahtevajo dopolnilno ali sočasno diagnostiko ter sodelovanje vseh navedenih specialistov.
 

Za morebitna vprašanja, povezana s tem obvestilom, se lahko obrnete na asistenčni center zavarovalnice – Zdravstveno točko:
Brezplačna številka: 080 66 22 11
Številka: 05 66 22 351

 

ali nam posredujete vaše sporočilo na naslov: tocka@zdravstvena.net.