Merjenje gleženjskega indeksa

Vsak šesti prebivalec, starejši od 55 let, ima periferno arterijsko bolezen – bolezen zamašenih žil.

Kar 70 % bolnikov se bolezni ne zaveda, dokler ne pride do resnih zapletov. V sodelovanju s Triglav Zdravje in Zavodom zdrave arterije bomo organizirali meritev gleženjskega indeksa. Vljudno vabljeni, da se nam pridružite in preverite zdravje svojih arterij.

KAKO?

Prijavite se na merjenje gleženjskega indeksa, ki ga organiziramo v prostorih digitalnega centra Triglav Lab. Meritev vam bo vzela 5 minut.

KDAJ?

24. 10. od 10.00 do 13.00 ure.

Spodaj izberite želeno uro vašega termina.

Izberite terminOsebni podatki

Privolim, da lahko zavarovalnica moje osebne podatke v skladu s splošnimi pogoji poslovanja in s Politiko zasebnosti obdeluje za naslednje namene:

* obvezno polje
Z vašo privolitvijo vam bomo lahko preko vaše elektronske pošte vsak mesec pošiljali novičnike z zanimivimi zgodbami in nasveti za brezskrben vsakdan. S pomočjo mesečnih novičnikov vas bomo obveščali o zanimivih zgodbah, nasvetih in koristnih vsebinah ter vašim potrebam, zahtevam in interesom oz. vašemu profilu prilagojenih ponudbah, storitvah in novostih družb Skupine Triglav, s sedežem v RS, ki se ukvarjajo z zavarovalniško dejavnostjo in/ali finančnimi storitvami (za popoln, ažuriran seznam družb prosimo obiščite spletno stran Skupine Triglav, www.triglav.eu). S tem privoljenjem vam bomo lahko trženjske ponudbe in druge zanimive ter poučne vsebine posredovali le v obliki izbranih novičnikov, ki jih boste prejemali na vaš elektronski naslov.


Prijavi se