Kako sodelovati?

  • Za sodelovanje v nagradni igri izpolnite obrazec, pravilno odgovorite
    na nagradno vprašanje in podajte privolitev za prejemanje e-novic.
  • V enem izmed štirih žrebanj se potegujte za nagrado, stekleničko Equa.  
  • Več o nagradni igri si preberite v Pravilih in pogojih nagradne igre

Sodelujte v nagradni igri Sprememba načina plačila

Hvala, ker ste se odločili, da boste namesto s položnico premije plačevali prek direktne obremenitve SEPA (t. i. trajnika) ali e-računa. Odločitev vam bo prihranila čas in stroške, z zmanjšano porabo papirja boste prispevali tudi k trajnostnemu razvoju.

Za vas smo pripravili nagradno igro, v kateri sodelujete z odgovorom na spodnje vprašanje, vpisom obveznih podatkov ter privolitvijo za prejemanje e-novic, ki lahko vključujejo tudi vašim potrebam, zahtevam in interesom oziroma vašemu profilu prilagojenih ponudbah, storitvah in novostih zavarovalnice ter povezanih družb.
Pravila nagradne igre so na voljo TUKAJ.

Z zvezdico (*) so označena vsa polja, ki jih je potrebno obvezno izpolniti.

Prosimo, obkljukajte *

Želim sodelovati v nagradni igri in sem seznanjen/-a s pravili nagradne igre "Sprememba načina plačevanja"*
Privolim, da lahko zavarovalnica moje osebne podatke obdeluje za namen prejemanja e-novic, ki lahko vključujejo tudi meni prilagojene ponudbe.*
Upravljavec osebnih podatkov je Triglav, Zdravstvena zavarovalnica, d.d., Koper, Pristaniška ulica 10, 6000 Koper – Capodistria (v nadaljevanju: zavarovalnica), ki vaše osebne podatke obdeluje na podlagi sprejema pravil nagradne igre, s čimer se med sodelujočim in zavarovalnico kot organizatorjem nagradne igre vzpostavi poslovno oz. pogodbeno razmerje v smislu točke (b) člena 6(1) Splošne uredbe o varstvu podatkov. Zavarovalnica vaše osebne podatke obdeluje tudi na podlagi vaše privolitve za zgoraj označene namene v smislu točke (a) člena 6(1) Splošne uredbe o varstvu podatkov. Vašo privolitev lahko kadarkoli prekličete, pri čemer preklic privolitve ne vpliva na zakonitost obdelave osebnih podatkov, ki se je na podlagi privolitve izvajala do njenega preklica. V zvezi z obdelavo osebnih podatkov imate pod pogoji iz Splošne uredbe o varstvu podatkov pravico zahtevati dostop in seznanitev z lastnimi osebnimi podatki, popravek, omejitev obdelave, prenos in izbris osebnih podatkov oz. pravico ugovarjati zoper obdelavo vaših osebnih podatkov. Vaše pravice lahko uveljavljate s pisno zahtevo, poslano na naslov: Triglav, Zdravstvena zavarovalnica, d.d., Pristaniška ulica 10, 6000 Koper – Capodistria. Pooblaščeno osebo za varstvo podatkov pri zavarovalnici lahko kontaktirate preko elektronskega naslova: dpo@triglavzdravje.si. Kot posameznik imate pravico vložiti pritožbo pri Informacijskem pooblaščencu Republike Slovenije, če menite, da se vaši osebni podatki obdelujejo v nasprotju z veljavnimi predpisi, ki urejajo varstvo osebnih podatkov. Več informacij o varstvu osebnih podatkov pri zavarovalnici si lahko preberete v Politiki zasebnosti, objavljeni na spletni strani triglavzdravje.si.