Seznam vseh e-revij

Naročite se na brezplačno e-revijo Pazi nase. V njej boste našli odgovore na vprašanja, ki ste si jih morda postavljali, in na vprašanja, ki si jih še niste, a bi si jih morali. Poljubno izdajo revije si prenesite na svojo napravo, ob izdaji nove številke pa vas bomo obvestili na vaš e-naslov.

PAZI NASE
December 2022
PAZI NASE
April 2022
PAZI NASE
December 2021
PAZI NASE
April 2021
PAZI NASE
December 2020
PAZI NASE
Junij 2021
PAZI NASE
November 2019
PAZI NASE
April 2019
PAZI NASE
November 2018
PAZI NASE
April 2018
PAZI NASE
November 2017

Naročite svoj izvod e-revije Pazi nase

Prijava na prejemanje e-revije je brezplačna. Na voljo je vsem, ki vas zanima tematika in želite, da vas Triglav, Zdravstvena zavarovalnica, d.d. tudi v prihodnje obvešča o zanimivih zgodbah, nasvetih in koristnih vsebinah ter vašim potrebam, zahtevam in interesom oziroma vašemu profilu prilagojenih ponudbah, storitvah in novostih zavarovalnice ter povezanih družb. Ob izdaji nove številke boste tako obveščeni prvi. 

Za prijavo izpolnite vsa zahtevana polja in podajte privolitev za prejemanje e-novic, ki lahko vključujejo tudi vam prilagojene ponudbe.

Z zvezdico (*) so označena vsa polja, ki jih je potrebno obvezno izpolniti.

Pazi nase

Prosimo, obkljukajte *

Privolim, da lahko zavarovalnica moje osebne podatke obdeluje za namen prejemanja brezplačne revije Pazi nase.*
Privolim, da lahko zavarovalnica moje osebne podatke obdeluje za namen prejemanja e-novic, ki lahko vključujejo tudi meni prilagojene ponudbe.*
Zavarovalnica vaš elektronski naslov, ki ga obdeluje na podlagi vaše privolitve in za namene, ki ste jih označili ob oddaji elektronskega naslova, hrani, dokler ne prekličete privolitve, razen če zakon za posamezne vrste osebnih podatkov določa drugače. Posameznik lahko kadar koli začasno ali trajno prekliče svojo privolitev za obdelavo osebnih podatkov za zgoraj označene namene ali ugovarja obdelavi osebnih podatkov za neposredno trženje oz. zahteva dostop do osebnih podatkov, njihovo dopolnitev, popravek, omejitev obdelave, prenos ali izbris osebnih podatkov oz. vloži ugovor zoper obdelavo osebnih podatkov, ki se obdelujejo v zvezi z njim, s pisno zahtevo, poslano na naslov Triglav, Zdravstvena zavarovalnica, d. d., Pristaniška ulica 10, 6000 Koper ali na e-naslov preklici@triglavzdravje.si. Preklic privolitve ne vpliva na zakonitost obdelave, ki se je na podlagi privolitve izvajala do njenega preklica. Posameznik ima pravico vložiti pritožbo pri Informacijskem pooblaščencu Republike Slovenije, če meni, da se njegovi osebni podatki obdelujejo v nasprotju z veljavnimi predpisi, ki urejajo varstvo osebnih podatkov. Pooblaščeni osebi za varstvo podatkov v zavarovalnici lahko pišete na e-naslov dpo@triglavzdravje.si. Več informacij o varstvu osebnih podatkov v Triglav, Zdravstveni zavarovalnici si lahko preberete v Politiki zasebnosti, objavljeni na spletnih straneh zavarovalnice www.triglavzdravje.si. Z vašo privolitvijo vam bomo lahko preko vaše elektronske pošte pošiljali novice z nasveti za zdravo življenje. S pomočjo novic vas bomo obveščali o zanimivih zgodbah, nasvetih in koristnih vsebinah ter vašim potrebam, zahtevam in interesom oz. vašemu profilu prilagojenih ponudbah, storitvah in novostih družb Skupine Triglav, s sedežem v RS, ki se ukvarjajo z zavarovalniško dejavnostjo in/ali finančnimi storitvami (za popoln, ažuriran seznam družb prosimo obiščite spletno stran Skupine Triglav, www.triglav.eu). S tem privoljenjem vam bomo lahko trženjske ponudbe in druge zanimive ter poučne vsebine posredovali le v obliki izbranih novic, ki jih boste prejemali na vaš elektronski naslov.