Seznam vseh e-revij

Naročite se na brezplačno e-revijo Pazi nase. V njej boste našli odgovore na vprašanja, ki ste si jih morda postavljali, in na vprašanja, ki si jih še niste, a bi si jih morali. Poljubno izdajo revije si prenesite na svojo napravo, ob izdaji nove številke pa vas bomo obvestili na vaš e-naslov.

PAZI NASE
Maj 2023
PAZI NASE
December 2022
PAZI NASE
April 2022
PAZI NASE
December 2021
PAZI NASE
April 2021
PAZI NASE
December 2020
PAZI NASE
Junij 2021
PAZI NASE
November 2019
PAZI NASE
April 2019
PAZI NASE
November 2018
PAZI NASE
April 2018
PAZI NASE
November 2017

Naročite svoj izvod e-revije Pazi nase

Prijava na prejemanje e-revije je brezplačna. Zagotovite si, da boste prvi obveščeni o izdaji nove številke ter člankih iz področij zdravja, zdravega življenjskega sloga, medsebojnih odnosov in predvsem odnosa do sebe.

Z zvezdico (*) so označena vsa polja, ki jih je potrebno obvezno izpolniti.

Pazi nase

Prosimo, obkljukajte *

Privolim, da lahko zavarovalnica moje osebne podatke obdeluje za namen prejemanja brezplačne revije Pazi nase.*
Privolim, da lahko zavarovalnica moje osebne podatke obdeluje za namen prejemanja e-novic, ki lahko vključujejo tudi meni prilagojene ponudbe.*
Upravljavec osebnih podatkov je Triglav, Zdravstvena zavarovalnica, d.d., Dunajska cesta 22, 1000 Ljubljana (v nadaljevanju: zavarovalnica), ki vaše osebne podatke obdeluje na podlagi vaše privolitve za zgoraj označene namene v smislu točke (a) člena 6(1) Splošne uredbe o varstvu podatkov. Vašo privolitev lahko kadarkoli prekličete, pri čemer preklic privolitve ne vpliva na zakonitost obdelave osebnih podatkov, ki se je na podlagi privolitve izvajala do njenega preklica. V zvezi z obdelavo osebnih podatkov imate pod pogoji iz Splošne uredbe o varstvu podatkov pravico zahtevati dostop in seznanitev z lastnimi osebnimi podatki, popravek, omejitev obdelave, prenos in izbris osebnih podatkov oz. pravico ugovarjati zoper obdelavo vaših osebnih podatkov. Vaše pravice lahko uveljavljate s pisno zahtevo, poslano na naslov: Triglav, Zdravstvena zavarovalnica, d.d., Dunajska cesta 22, 1000 Ljubljana, ali preklici@triglavzdravje.si. Pooblaščeno osebo za varstvo podatkov pri zavarovalnici lahko kontaktirate preko elektronskega naslova: dpo@triglavzdravje.si. Kot posameznik imate pravico vložiti pritožbo pri Informacijskem pooblaščencu Republike Slovenije, če menite, da se vaši osebni podatki obdelujejo v nasprotju z veljavnimi predpisi, ki urejajo varstvo osebnih podatkov. Več informacij o varstvu osebnih podatkov pri zavarovalnici si lahko preberete v Politiki zasebnosti, objavljeni na spletni strani www.triglavzdravje.si.