Obvestilo za stranke


Obveščamo vas, da je Triglav, Zdravstvena zavarovalnica, d.d., zaradi zagotavljanja varnosti in preprečitve širjenja respiratornih okužb (COVID-19), zaprla svoje poslovalnice. Prosimo vas, da za uporabo naših storitev ali komunikacijo z zavarovalnico uporabite izključno elektronske in telekomunikacijske poti.

Za vse informacije smo na voljo preko e-naslova info@triglavzdravje.si ali na brezplačni telefonski številki 080 26 64. Sklepanje zavarovanj lahko urejate preko spletne strani www.triglavzdravje.si, glede morebitnih vprašanj ali uveljavljanja zavarovanj pa smo na voljo na številki 080 26 64.

Skladno s sprejetimi ukrepi za zajezitev epidemije, izvajalci zdravstvenih storitev trenutno ne zagotavljajo nenujnih storitev. Posledično je tudi izvedba zdravstvenih obravnav v naši pogodbeni mreži odpovedana in bomo termin z vami dogovorili takoj, ko bo to mogoče. Za dodatne informacije lahko pokličete na brezplačno telefonsko številko 080 26 64 ali pišete na e-naslov tocka@triglavzdravje.si.

Triglav, Zdravstvena zavarovalnica, d.d.