NOVO: prek video klica

Pogovor z zdravnikom je še bolj prijeten, ko ga vidimo v živo.

Posvet z zdravnikom, kjerkoli in kadarkoli

Zdravniki in strokovnjaki

Za vas so tu zdravnik družinske medicine, pediater, psihoterapevt, psihiater ali ginekolog. Pomagali vam bodo razvozlati simptome, ki vas skrbijo, podali informacije, razlago izvida ali diagnoze ter nasvete glede nadaljnjega zdravljenja.

 

Prek telefona ali video klica

Do nasveta iz udobja vašega doma. Vedno vam zagotovimo varno komunikacijo z najvišjim standardom zasebnosti in varovanja podatkov. Vaši pogovori z zdravnikom so zaupni, prek varne povezave.

 

Tudi ob nedeljah in praznikih

Zdravnik vam je običajno še isti dan na voljo za pogovor. Ne glede na to, ali so počitnice, vikend ali prazniki. Pokličete nas lahko vsak dan v tednu.

 

Za vas ali za otroka

Zdravnik vam bo na daljavo pomagal tudi, ko zdravje ponagaja vašim mladoletnim otrokom. Vemo, da vas v takih primerih še bolj skrbi, zato zavarovanje Zdravstveni nasvet velja tudi zanje.Odzivni zdravniki, hitro na vezi

Ko želite govoriti z zdravnikom, nas pokličite. Poskrbeli bomo, da se vam bo v čim krajšem času posvetil.

Pokličite 080 26 64

Prijazni svetovalci Zdravstvene točke vas bodo sprejeli in povezali z medicinskim osebjem. Pokličete nas lahko vsak dan v tednu, dosegljivi pa smo tudi iz tujine: +386 566 22 000.

Pogovor z medicinsko sestro

Že pogovor z medicinsko sestro lahko reši vaše vprašanje. Če odgovora nima, vas bo v najkrajšem možnem času naročila na posvet z zdravnikom. Dogovorite se lahko za termin, ki vam ustreza.

Klic ali video klic z zdravnikom

Ni vam treba čakati na liniji. Zdravnik vas bo poklical ob dogovorjenem terminu. Pogovorite se o svoji težavi, razčistite dvome in pridobite nasvet, kako ravnati. Klic ni časovno omejen, tu smo za vas. Preberite intervju z zdravnico
V enem zavarovalnem letu vam pripada pet pogovorov z zdravnikom na daljavo.

Do specialista tudi preko pogovora z zdravnikom na daljavo

Če imate sklenjeno katerokoli izmed zavarovanj Specialisti, Specialsti+ ali Specialisti Nezgoda, vas lahko zdravnik družinske medicine po pogovoru na daljavo in ugotovljeni medicinski indikaciji napoti na pregled pri specialistu. Tako vam prihrani dodatno pot do vašega osebnega zdravnika.

Zavarovalna premija

Koliko stane zavarovanje Zdravstveni nasvet?
Zavarovanje sklenete za 1 leto, po enotni letni premiji.

LETNA PREMIJA

9,90 EUR*

*Skladno z zakonodajo se davek od prometa zavarovalnih poslov (DPZP) plačuje po stopnji 8,5%, če je trajanje zavarovanja krajše od 10 let, davek na dodano vrednost (DDV) pa se ne obračuna.

Ob poteku se zavarovanje samodejno podaljša za enak čas trajanja. Zavarovanje lahko sklenete, če ste starejši od 18 let. Uporabljate ga lahko tudi za svoje mladoletne otroke.

Skleni zavarovanje

Kdo vam je na voljo za nasvet?

Prek telefona ali video klica

 • zdravnik družinske medicine
 • psihiater
 • ginekolog
 • pediater
 • psihoterapevt

 

 

Pogosta vprašanja

Zavarovanje Zdravstveni nasvet lahko sklenete, če ste starejši od 18 let ter imate stalno ali začasno prebivališče v Republiki Sloveniji. Otroci, mlajši od 18 let, se ne morejo zavarovati sami, so pa vključeni v zavarovanje, če ima sklenjenega vsaj en od staršev.

Ob klicu se vam oglasi prijazno strokovno osebje Zdravstvene točke. Včasih že pogovor z medicinsko sestro lahko reši vaše vprašanje. Če odgovora nima, se boste dogovorili za termin, ko vas lahko zdravnik pokliče in se vam posveti.

Vsi pogovori, ki jih opravite z zdravnikom na daljavo, so zaupne narave. Ne glede na izbran način komunikacije. Tudi v primeru videoklica prejmete varno povezavo, prek katere, z vnosom posebnega gesla, dostopate do videoklica z zdravnikom.

Storitev zdravstveni nasvet temelji na vprašanjih, ki jih postavite zdravniku, ter na informacijah o simptomih in zdravstvenih težavah, ki jih med pogovorom navedete. Gre za nasvet zdravnika na daljavo, brez pregleda in preiskav. Zdravstveni nasvet ne predstavlja postavitve diagnoze. Zavarovanje ne krije nasvetov v primeru nujnih zdravstvenih stanj, ki ogrožajo življenje.

Vas je zdravnik v pogovoru napotil k specialistu?

Če imate sklenjeno zavarovanje Specialisti, Specialisti+ ali Specialisti Nezgoda, vam specialistično obravnavo uredimo v mreži naših izvajalcev zdravstvenih storitev.

Tudi brez napotnice osebnega zdravnika.

VEČ O ZAVAROVANJIH

En klic do zdravja

Zdravstvena točka je vaša nova centrala za zdravje.

Pokličete nas lahko tudi, ko potrebujete informacije o čakalnih dobah v zdravstvu, razlago pravic iz zdravstvenega zavarovanja, ali ko želite hitro urediti samoplačniško zdravstveno storitev.

Tukaj smo, da vam olajšamo pot do zdravja. Spoznajte nas.

O ZDRAVSTVENI TOČKIVeč za zdravje

Včasih je dobro, da za svoje zdravje tudi sami kaj naredimo. Denimo preberemo nasvet ali pogledamo zanimiv pogovor.

Dobrodošli v naši bogati zakladnici znanja. Z zdravniki in drugimi strokovnjaki pripravljamo strokovne članke, pogovore in delavnice, ki vas utegnejo zanimati.

Preberite več o sezonskih boleznih, poglejte si zanimive spletne dogodke o pogostih težavah ali poiščite preverjen nasvet za preventivo.

PREBERI VEČPripravljeni na vse

Z dodatnimi zavarovanji Triglav Zdravje pridobite odličnega zaveznika za vaše zdravje. Strokovni nasveti in hiter dostop brez dodatnih stroškov.

Specialisti+
Skleni
Specialisti Nezgoda
Skleni

Brošure in dokumenti

 • Splošni pogoji zavarovanja Zdravstveni nasvet.pdf 0,11 mb
  PRENESI
 • Dokument z informacijami o zavarovalnem produktu Zdravstveni nasvet.pdf 0,32 mb
  PRENESI
 • Pravila uporabe video klica za storitve Triglav Zdravstvene zavarovalnice.pdf 0,07 mb
  PRENESI