Video posvet s specialistom

Se želite o zdravstvenih težavah posvetovati s specialistom? Prijavite se na video posvet, ki ga v prostorih digitalnega centra Triglav Lab organizira Triglav, Zdravstvena zavarovalnica. V sredo, 16. maja, bo na vprašanja v individualnih video pogovorih odgovarjal Stanko Pušenjak, dr. med., spec. gin. in porodn. V prihodnjih mesecih pa se bodo lahko obiskovalci posvetovali še z drugimi priznanimi strokovnjaki z različnih zdravstvenih področij.

Svetovalni pogovori v centru Triglav Lab so namenjeni vsem, ki imajo manjše zdravstvene težave, s katerimi ne želijo obremenjevati osebnega zdravnika, a bi jih nasvet specialista pomiril. Prav tako se jih lahko udeležijo tisti, ki imajo težave, o katerih bi se radi posvetovali s specialistom, a se zaradi dolgih čakalnih vrst ne morejo.

 

Prvi video posvet bo posvečen temam s področja ginekologije in porodništva. V naslednjih mesecih pa bodo obiskovalcem na voljo še specialisti drugih zdravstvenih strok.

 

Z organizacijo video posvetov želimo v Triglav, Zdravstveni zavarovalnici kot pravi partner za zdravje zavarovancem stati ob strani na vsakem koraku ohranjanja zdravja in jim zagotoviti enostavnejši dostop do nasveta specialista. Več na https://www.triglavzdravje.si/posvet-s-specialistom.