Z zavarovanjem Dopolnilno do bona za zobozdravstvene storitve


Triglav, Zdravstvena zavarovalnica, d.d. je ponudnik dopolnilnega zdravstvenega zavarovanja v Sloveniji.


Med 1. 1. in 30. 6. 2022 bodo vsi zavarovanci, ki bodo na novo sklenili zavarovanje Dopolnilno preko katerekoli prodajne poti, prejeli bon v vrednosti 40 EUR za zobozdravstvene storitve.


Vrednostni bon bodo zavarovanci prejeli po pošti, skupaj z zavarovalno polico za zavarovanje Dopolnilno.Pogoji izdaje in unovčevanja vrednostnega bona


Vrednostni bon prejme zavarovalec Triglav, Zdravstvene zavarovalnice, d.d. ( v nadaljevanju: zavarovalnica) ob sklenitvi zavarovanja Dopolnilno. Vse informacije za koriščenje bona lahko prejemnik bona pridobi na telefonski številki 080 26 64 oziroma po e-naslovu bon@triglavzdravje.si. Vrednostnega bona ni mogoče zamenjati za gotovino.


Vrednostni bon lahko:

  • unovči le prejemnik, ki je fizična oseba, in na čigar ime se bon glasi;
  • unovči za samoplačniške zobozdravstvene storitve;
  • unovči v času veljavnosti bona, v kolikor teh stroškov ne uveljavlja v okviru sklenjenega zavarovanja pri zavarovalnici;
  • uporabi le enkrat in največ do vrednosti, zapisane na bonu.


Prejemnik bona celoten strošek storitve poravna sam pri izvajalcu zobozdravstvenih storitev, za namen povračila stroška v višini bona pa posreduje originalni vrednostni bon ter originalni vrednostni račun izvajalca preko mobilne aplikacije Triglav zdravje, na e-naslov bon@triglavzdravje.si ali na naslov: Triglav, Zdravstvena zavarovalnica, d.d., Pristaniška ulica 10, 6000 Koper, s pripisom “Zahtevek-bon”. V primeru, da je strošek računa nižji od vrednosti bona, zavarovalnica razlike prejemniku bona ne vrača.Vse informacije o varstvu osebnih podatkov v Triglav, Zdravstveni zavarovalnici, d.d., si lahko preberete v “Politiki zasebnosti”, objavljeni na spletni strani zavarovalnice www.triglavzdravje.si.