Najkrajša pot do sklenitve
zdravstvenih zavarovanj

Dopolnilno zdravstveno zavarovanje
Izognite se visokim doplačilom pri obisku zdravnika, zdravljenju v bolnišnici in ostalih storitvah, ki jih obvezno zdravstveno zavarovanje ne krije v celoti.
Zdravstveni nasvet
Zdravstveni nasvet omogoča pogovor z zdravnikom in medicinsko sestro po telefonu. Dostopno vse dni v letu, kadar gre za vas in vaše mladoletne otroke, v primeru nenujnih zdravstvenih težav.
Zobje
Zdravje vaših zob pomembno vpliva na zdravje in počutje celega telesa, zato si vaši zobje zaslužijo najboljšo nego. Zagotovite si nadstandardne storitve, ki jih obvezno zdravstveno zavarovanje ne krije.
Specialisti
Novo! Do specialista tudi brez obiska osebnega zdravnika, zavarovanju smo dodali razširjen nabor specialnosti in preiskav. Preverite.
Specialisti Nezgoda
V primeru poškodbe igra čas ključno vlogo. Z zdravstvenim zavarovanjem Specialisti Nezgoda vam nudimo hitro obravnavo pri specialistu in podporo pri okrevanju. 
Operacije
Življenje je polno presenečenj in nikoli ne vemo, kdaj bomo potrebovali operativni poseg. Takrat je dobro imeti na svoji strani asistenco, da se lahko posvetimo le svojemu zdravju.
Dodatno zavarovanje za primer smrti zaradi nezgode
Življenje je nepredvidljivo, zato bodite pripravljeni na vse. Če se vam zaradi nenadne nezgode pripeti najhujše, bodo vaši najbližji prejeli odškodnino.
Zavarovanje rehabilitacije po nesreči v prometu
Naj bo vaše okrevanje po prometni nesreči kar najbolj uspešno. Okrevajte brez doplačil za zahtevno diagnozo, zdravljenje, rehabilitacijo in psihološko pomoč.