Zdravnik 360 tudi po videoklicu.

Povprečna ocena zadovoljstva zavarovancev s storitvami Zdravstvene točke za leto 2023 je znašala 4,78 (od 5).
Pokličete nas lahko kjerkoli ste, vsak dan v letu. S prijaznimi in izkušenimi zdravniki vam pomagamo do zanesljivih odgovorov.

Preveri oceno   

Nasvet zdravnika na daljavo, kjerkoli in kadarkoli

Zdravniki in strokovnjaki

Za vas so tu zdravnik specialist družinske medicine, pediater, psihoterapevt, psihiater ali ginekolog. Pomagali vam bodo odgovoriti na vprašanja o zdravstvenih težavah, ki vas skrbijo, vam podali informacije, razlago izvida ali diagnoze ter svetovali glede nadaljnjega zdravljenja.

Zdravnik specialist družinske medicine vam lahko po opravljenem pogovoru izda pisno mnenje.

 

Po telefonu ali videoklicu

Do nasveta iz udobja vašega doma. Vedno vam zagotovimo varno komunikacijo z najvišjim standardom zasebnosti in varovanja podatkov. Vaši pogovori z zdravnikom so zaupni, prek varne povezave.

 

Tudi ob nedeljah in praznikih

Zdravnik vam je običajno še isti dan na voljo za pogovor. Ne glede na to, ali so počitnice, vikend ali prazniki. Pokličete nas lahko vsak dan v tednu.

 

Za vas ali za otroka

Zavarovanje Zdravnik 360 lahko koristite zase in za svoje mladoletne otroke.

 

Brez omejitve  

Število kritih nasvetov na daljavo, pisnih mnenj in asistenc v zavarovalnem letu ni omejeno.Odzivni zdravniki, hitro na vezi

Ko želite govoriti z zdravnikom, nas pokličite. Poskrbeli bomo, da se vam bo v čim krajšem času posvetil.

Pokličite 080 26 64

Prijazni svetovalci Zdravstvene točke vas bodo sprejeli in povezali z medicinskim osebjem. Pokličete nas lahko vsak dan v tednu, dosegljivi pa smo tudi iz tujine: +386 566 22 000.

Pogovor z medicinsko sestro

Medicinska sestra vas bo v najkrajšem možnem času naročila na pogovor z zdravnikom. Dogovorite se lahko za termin, ki vam ustreza.

Včasih pa lahko že pogovor z medicinsko sestro reši vaše vprašanje.

Klic ali videoklic z zdravnikom

Ni vam treba čakati na liniji. Zdravnik vas bo poklical ob dogovorjenem terminu. Pogovorite se o svoji težavi, razčistite dvome in pridobite nasvet, kako ravnati. Klic ni časovno omejen, tu smo za vas. Preberite intervju z zdravnico o poteku in zaupnosti pogovora z zdravnikom. 

Do specialista tudi preko pogovora z zdravnikom na daljavo

Če imate sklenjeno katerokoli izmed zavarovanj Specialisti, Specialisti+ ali Specialisti Nezgoda, vas lahko zdravnik družinske medicine po pogovoru na daljavo in ugotovljeni medicinski indikaciji napoti na pregled pri specialistu. Tako vam prihrani dodatno pot do vašega osebnega zdravnika.

Zavarovalna premija

Koliko stane zavarovanje Zdravnik 360?

MESEČNA PREMIJA

5,77 EUR*

*Skladno z zakonodajo se davek od prometa zavarovalnih poslov (DPZP) plačuje po stopnji 8,5%, če je trajanje zavarovanja krajše od 10 let, davek na dodano vrednost (DDV) pa se ne obračuna.

Zavarovanje sklenete za 1 leto. Ob poteku se zavarovanje samodejno podaljša za enak čas trajanja. Zavarovanje lahko sklenete, če ste starejši od 18 let. Uporabljate ga lahko tudi za svoje mladoletne otroke.

 

Skleni zavarovanje

Kdo vam je na voljo za nasvet na daljavo?

Do zdravnika po telefonu ali videoklicu

 • zdravnik specialist družinske medicine
 • psihiater
 • ginekolog
 • pediater
 • psihoterapevt

 

 

Pogosta vprašanja

Zavarovanje Zdravnik 360 lahko sklenete, če ste starejši od 18 let ter imate stalno ali začasno prebivališče v Republiki Sloveniji. Zavarovanje lahko koristite tudi za vašega otroka, mlajšega od 18 let.

Ob klicu se vam oglasi prijazno strokovno osebje Zdravstvene točke.

Medicinska sestra vas bo v najkrajšem možnem času naročila na posvet z zdravnikom. Dogovorite se lahko za termin, ki vam ustreza.

Včasih pa lahko že pogovor z medicinsko sestro reši vaše vprašanje.

Vsi pogovori, ki jih opravite z zdravnikom na daljavo, so zaupne narave. Ne glede na izbran način komunikacije. Tudi v primeru videoklica prejmete varno povezavo, prek katere, z vnosom posebnega gesla, dostopate do videoklica z zdravnikom.

Nasvet na daljavo temelji na postavljenem vprašanju zavarovanca in na informacijah, ki jih zavarovanec v povezavi z zdravstveno težavo navede. Opravi se po telekomunikacijski poti brez kliničnega pregleda in brez fizičnega srečanja.

 

Nasvet na daljavo ne predstavlja postavitve diagnoze. Zavarovanje ne krije nasvetov v primeru nujnih zdravstvenih stanj, ki ogrožajo življenje.

Pisno mnenje zdravnika specialista družinske medicine ne predstavlja drugega mnenja po zakonu, ki ureja pacientove pravice.

Specialist družinske medicine je zdravnik, ki deluje na primarni ravni zdravstvenega sistema in zagotavlja osnovno zdravstveno oskrbo, vključno z diagnostiko, zdravljenjem in preventivo, tako za posameznike kot za družine. Ta zdravnik lahko izvaja celostno zdravstveno oskrbo ter vzdržuje dolgoročen odnos s svojimi pacienti, zato se v pogovornem jeziku pojavljajo tudi poimenovanja osebni zdravnik, družinski zdravnik in splošni zdravnik. 

Vas je zdravnik v pogovoru napotil k specialistu?

Če imate sklenjeno zavarovanje Specialisti, Specialisti+ ali Specialisti Nezgoda, vam specialistično obravnavo uredimo v mreži naših izvajalcev zdravstvenih storitev.

Tudi brez napotnice osebnega zdravnika.

VEČ O ZAVAROVANJIH

En klic do zdravja

Zdravstvena točka je vaša nova centrala za zdravje.

Pokličete nas lahko tudi, ko potrebujete informacije o čakalnih dobah v zdravstvu, razlago pravic iz zdravstvenega zavarovanja, ali ko želite hitro urediti samoplačniško zdravstveno storitev.

Tukaj smo, da vam olajšamo pot do zdravja. Spoznajte nas.

O ZDRAVSTVENI TOČKIVeč za zdravje

Včasih lahko zdravstene težave olajša že strokovni nasvet, ki ga preberemo na spletu.

Poiščite odgovore na svoja vprašanja v obsežni zbirki strokovnih nasvetov, ki jih pripravljajo zdravniki in drugi strokovnjaki. Še več, brskate lahko tudi med več kot dvajsetimi tematsko obarvanimi spletnimi dogodki

Strokovne nasvete lahko enkrat mesečno brezplačno prejmete tudi v svoj e-nabiralnik. Naročite se. 

nAROČI SEPripravljeni na vse

Z dodatnimi zavarovanji Triglav Zdravje pridobite odličnega zaveznika za vaše zdravje. Strokovni nasveti in hiter dostop brez dodatnih stroškov.

Specialisti+
Skleni
Specialisti Nezgoda
Skleni

Brošure in dokumenti zavarovanja Zdravnik 360

 • Splošni pogoji zavarovanja Zdravnik 360.pdf 0,11 mb
  PRENESI
 • Dokument z informacijami o zavarovalnem produktu Zdravnik 360.pdf 0,32 mb
  PRENESI
 • Pravila uporabe videoklica.pdf 0,08 mb
  PRENESI
 • Ključne prednosti zavarovanja Zdravnik 360.pdf 36,32 mb
  PRENESI

Brošure in dokumenti zavarovanja Zdravstveni nasvet

 • Splošni pogoji zavarovanja Zdravstveni nasvet.pdf 0,11 mb
  PRENESI
 • Dokument z informacijami o zavarovalnem produktu Zdravstveni nasvet.pdf 0,32 mb
  PRENESI
 • Pravila uporabe videoklica.pdf 0,08 mb
  PRENESI