Ni zadetkov. Poskusite ponovno.

Na katerem
področju želite
specialista?

Alergologija (alergije)
Alergija na pršice in cvetni prah, astma ali celiakija? Preobčutljivost na laktozo ali morda katero zdravilo? Za spopadanje z vsemi alergijami vam je na voljo alergolog.
Angiologija (bolezni žil)
Pogosto utrujene noge ali bolečine v mečih so lahko znak bolezni žil. V angiološki ambulanti bodo opravili pregled žil in preverili delovanje vašega ožilja.
Dermatovenerologija (kožne in spolne bolezni)
Koža je naš največji organ in prav je, da poskrbimo za njo. Ste opazili spremembe ali nenavadne pojave na koži, laseh ali nohtih? Dermatolog bo preveril, ali gre za bolezen ali zgolj nenevaren pigmentni madež.
Fiziatrija
Operacija pogosto ni zaključek zdravljenja. Obiski fiziatra vam bodo pomagali hitro nazaj v vsakdan. Tu bodo poskrbeli za rehabilitacijo gibalnega sistema – po poškodbi, bolezni ali okvari.
Fizioterapija
Potrebujete podporo pri odpravljanju težav z gibanjem? Fizioterapevt poskrbi za rehabilitacijo po poškodbi in s pomočjo vaj, masaže ali terapije olajša vsakodnevne aktivnosti.
Gastroenterologija (bolezni prebavil)
Prebavila so zapleten sistem, v sodobnem načinu življenja pogosto preobremenjen. Če imate težave z jetri, črevesjem, želodcem, požiralnikom ali trebušno slinavko, vam pomaga specialist za bolezni prebavil.
Ginekologija
Vsaka ženska potrebuje dobrega ginekologa. Z rednimi pregledi bo preveril, da je z vagino, maternico in jajčniki vse v redu. V nosečnosti ali pri morebitnih težavah pa bo spremljal vaše stanje in vas usmerjal.
Kardiologija (bolezni srca in ožilja)
Težave s srcem in ožiljem so zelo pogoste, ob njihovem pojavu pa je pomembno, da hitro ukrepamo. Kardiolog bo opravil obremenitveni test, EKG in druge preiskave ter predpisal ustrezno zdravljenje.
Kirurgija (operativni posegi)
Hiter dostop do operacije je nuja, ko želimo preprečiti napredovanje poškodbe ali poslabšanje bolezni. Na voljo so vam kirurški/operativni posegi na področjih splošne kirurgije, kirurgije roke, nevrokirurgije itd.
Laboratorijska diagnostika (laboratorijske preiskave)
Pri odkrivanju zdravstvenih težav vas pogosto napotijo v laboratorij. Tu opravijo krvne preiskave, analizo urina in blata, ledvične teste in druge preiskave, ki so osnova za diagnozo in zdravljenje.
Nevrologija (bolezni živčevja)
Nevrološke težave, ki se pogosto začnejo z motnjami spomina in ravnotežja, vrtoglavico, glavoboli ter težavami s hojo, je dobro preveriti pri nevrologu. Tu bodo ugotovili, če gre za poškodbo ali bolezen živčevja.
Oftalmologija/ Okulistika (bolezni oči)
Slabo vidite, se vam vid megli ali se je nenadno poslabšal? Oftalmolog/okulist bo preveril, ali gre za poškodbo oziroma bolezen oči. Po potrebi bo predpisal očala ali kontaktne leče ter vas napotil na operacijo oči.
Ortopedija (poškodbe sklepov in kosti)
Bolečine v kolenu, hrbtu ali vratu, obraba sklepov in revmatske bolečine ovirajo gibljivost, zmanjšajo produktivnost in poslabšajo kakovost življenja. Težave kosti, sklepov in vezi zdravi ortoped.
Otorinolaringologija (bolezni ušes, nosu in grla)
Vnetje sinusov, hripavost, šumenje v ušesih ali naglušnost ter vrtoglavice so težave, ki vodijo na ORL pregled. Otorinolaringolog bo ugotovil in zdravil poškodbe in bolezni ušes, nosu, grla in vratu.
Pediatrija (otroške bolezni)
Otroške bolezni so lahko velika neznanka za starše. Pogovor s pediatrom vam lahko pomaga razumeti stanja in nevarne simptome, na katere morate biti pozorni pri dojenčkih, otrocih in mladostnikih.
Proktologija (bolezni zadnjika in danke)
Težave s hemeroidi, analno fisuro, zaprtjem ali uhajanjem blata? Proktolog bo postavil diagnozo in zdravil bolezni zadnjika, danke, perialnega področja in širokega črevesja.
Psihiatrija (duševne bolezni)
Skrb za duševno zdravje je zelo pomembna v sodobnem svetu. Ko se občasna duševna stiska prelevi v duševno motnjo ali bolezen, vam je na voljo psihiater, ki poskrbi za zdravljenje s terapijami in zdravili.
Psihoterapija
Psiholog vam prisluhne in pomaga z nasveti in psihološkimi tehnikami, kadar se spopadate z različnimi duševnimi težavami in osebnimi stiskami ali imate težave v medsebojnih odnosih.
Pulmologija/ Pnevmologija (bolezni dihal)
Pri težavah z dihanjem je dobro opraviti pregled pri pulmologu. Ta bo analiziral delovanje pljuč in celotnega dihalnega sistema ter vam pomagal pri težjem poteku pljučnice, astme ter pri zdravljenju pljučnih bolezni.
Radiologija (preiskave s slikanjem)
So vas napotili na rentgen (RTG), magnetno resonanco (MR), CT ali ultrazvok (UZ)? Specialisti radiologije vam bodo naredili kakovostno slikovno diagnostiko in poskrbeli za intervencijsko zdravljenje.
Tireologija (bolezni ščitnice)
Težave s ščitnico motijo delovanje vseh pomembnih organov v telesu. Zmanjšano ali povečano izločanje hormonov ščitnice vpliva na fizično ter duševno stanje, zato je potrebno zdravljenje pri tireologu.
Urologija (bolezni sečil)
Obisk pri urologu ni najbolj prijeten, je pa pomemben za diagnozo bolezni sečil in moških spolnih organov. Motnje pri uriniranju in erekciji ali spremembe na prostati so znak, da morate na pregled.
Zobozdravstvo
Poslovite se od slabega zadaha, krvavitev dlesni in izpadanja zob. Zobozdravnik bo poskrbel za preventivo, diagnozo in zdravljenje bolezni zob in ustne votline.
                               
Mobilna aplikacija

Vedno z vami

Vemo, kako pomembno je imeti vse pri roki. Zavarovalne police, uveljavljanje zavarovanj, zdravstvene nasvete ali izvajalce zdravstvenih storitev v vaši bližini.

Prek mobilne aplikacije Triglav Zdravje gre hitreje.