Zakaj potrebujem dodatno zavarovanje?

Čakalne vrste so dolge

V javnem zdravstvu boste pogosto čakali veliko dlje, kot je predvideno. Z dodatnim zavarovanjem bomo poskrbeli, da boste na vrsti hitro, predvidoma že v roku enega tedna. In to pri specialistu v vaši bližini.

 

Doplačila so visoka

Če se boste odločili za obravnavo pri zasebniku, vas bo to krepko udarilo po žepu. Za operacijo pa bodo stroški še toliko hitreje poleteli v nebo. Z dodatnimi zavarovanji te stroške prevzamemo mi. Prav tako vam krijemo stroške doplačil pri zobozdravniku.

 

Iskanje najboljšega termina je zamudno

Ko dobite napotnico, morate sami raziskati, kje boste najprej na vrsti. Z dodatnimi zavarovanji vam nudimo brezplačno asistenco in urejanje najboljšega termina prevzamemo mi. Preverimo pri izvajalcih in vas tudi naročimo.

 

Nikoli niste sami

V Zdravstveni točki spremljamo potek vašega zdravljenja in vam pomagamo na vsakem koraku. Če imate kakršnokoli vprašanje, nas lahko pokličete. Pa naj bo glede vašega zavarovanja, pravic v javnem zdravstvu ali izbire ustreznega specialista. Naši strokovni svetovalci so tu za vas.Zdravje na prvem mestu

Držimo našo obljubo in se trudimo vsak dan dati vse od sebe. Smo odzivni in zanesljivi ter verjamemo, da so enostavne in razumljive storitve ključ do vašega zdravja. Veseli smo, da ste z njimi zadovoljni tudi vi.

4,85

Ocena izkušnje z Zdravstveno točko.
*Na lestvici 1 do 5.

4,75

Ocena izkušnje z izvajalci.
*Na lestvici 1 do 5.

90 %

strank priporoči naše storitve dalje.