Sodelujoči strokovnjaki:

 • Primož Kus, dr. med., specialist družinske medicine,
 • Tina Bončina, dr. med., mojstrica logosinteze in psihoterapevtka,
 • Katja Kogovšek, dr. med., Onkološki inštitut Ljubljana.

3 razlogi za ogled digitalnega posveta

Strokovno – pogovor s priznanimi gosti.

Trije strokovnjaki so opisali kompleksnost bolečin v želodcu in pokazali, kako se da ukrepati proti njim na različnih področjih.

Pravočasno – z nasveti, kako ukrepati takoj.

Zelo pomembno je, kako hitro prepoznate potencialne dejavnike, ki povzročajo bolečine. Z dodatnimi informacijami o ravnanju v primeru težav in preventivnih aktivnostih pa bo skrb za zdravje še lažja.

Osebno – z odgovori na vaša vprašanja.

Na dogodku smo prisluhnili osebnim izkušnjam in odgovorili na številna vprašanja občinstva. Informacije pa lahko koristijo tudi vam.

PRIJAVI SE

Pogovor s strokovnjaki in gostom

Pogovor je moderiral voditelj Igor E. Bergant.

O svoji izkušnji z rakom prebavil in pomenu pravočasnega odkrivanja bolezni je spregovoril Silvester Šurla, novinar in urednik.

 • Primož Kus

  dr. med., specialist družinske medicine
 • Katja Kogovšek

  dr. med., Onkološki inštitut Ljubljana
 • Tina Bončina

  dr. med., mojstrica logosinteze in psihoterapevtka

Oglejte si digitalni posvet Bolečine v želodcu – vzroki in rešitve

Ogled digitalnega posveta je brezplačen. Za prijavo izpolnite vsa zahtevana polja in podajte privolitev za prejemanje e-novic, na podlagi katere vas bo Triglav, Zdravstvena zavarovalnica, d.d. obveščala o zanimivih zgodbah, nasvetih in koristnih vsebinah ter vašim potrebam, zahtevam in interesom oziroma vašemu profilu prilagojenih ponudbah, storitvah in novostih zavarovalnice ter povezanih družb.

Z zvezdico (*) so označena vsa polja, ki jih je potrebno obvezno izpolniti.

Prosimo, obkljukajte *

Prijavljam se na digitalni posvet Bolečine v želodcu – vzroki in rešitve ter komunikacijo, ki se navezuje na dogodek.*
Privolim, da lahko zavarovalnica moje osebne podatke obdeluje za namen prejemanja e-novic, ki lahko vključujejo tudi meni prilagojene ponudbe.*
Upravljavec osebnih podatkov je Triglav, Zdravstvena zavarovalnica, d.d., Dunajska cesta 22, 1000 Ljubljana (v nadaljevanju: zavarovalnica), ki vaše osebne podatke obdeluje za namen obveščanja o dogodku in v zvezi z dogodkom ter za namen izvedbe dogodka v smislu točke (b) člena 6(1) Splošne uredbe o varstvu podatkov. Zavarovalnica vaše osebne podatke obdeluje tudi na podlagi vaše privolitve za zgoraj označene namene v smislu točke (a) člena 6(1) Splošne uredbe o varstvu podatkov. Vašo privolitev lahko kadarkoli prekličete, pri čemer preklic privolitve ne vpliva na zakonitost obdelave osebnih podatkov, ki se je na podlagi privolitve izvajala do njenega preklica. V zvezi z obdelavo osebnih podatkov imate pod pogoji iz Splošne uredbe o varstvu podatkov pravico zahtevati dostop in seznanitev z lastnimi osebnimi podatki, popravek, omejitev obdelave, prenos in izbris osebnih podatkov oz. pravico ugovarjati zoper obdelavo vaših osebnih podatkov. Vaše pravice lahko uveljavljate s pisno zahtevo, poslano na naslov: Triglav, Zdravstvena zavarovalnica, d.d., Dunajska cesta 22, 1000 Ljubljana, ali preklici@triglavzdravje.si. Pooblaščeno osebo za varstvo podatkov pri zavarovalnici lahko kontaktirate preko elektronskega naslova: dpo@triglavzdravje.si. Kot posameznik imate pravico vložiti pritožbo pri Informacijskem pooblaščencu Republike Slovenije, če menite, da se vaši osebni podatki obdelujejo v nasprotju z veljavnimi predpisi, ki urejajo varstvo osebnih podatkov. Več informacij o varstvu osebnih podatkov pri zavarovalnici si lahko preberete v Politiki zasebnosti, objavljeni na spletni strani triglavzdravje.si.