S strokovnjakinjo se pogovarjamo o:

  • vsakodnevni skrbi za zdravje kože,
  • koristnih nasvetih za boljše zdravje kože,
  • najpogostejših težavah,
  • zaščiti kože v poletnih mesecih.

3 razlogi za ogled digitalnega posveta

Poskrbite za lepo in zdravo kožo

Preverite, kaj vam povzroča težave s kožo poleti in kako jih lahko ublažite.

Prisluhnite strokovnjakinji

Na digitalnem posvetu sodeluje strokovnjakinja z bogatimi izkušnjami iz dermatologije. Strokovno svetuje in lahko pomaga odpraviti težave.

Prisluhnimo vam

Udeleženci so nam poslali svoja vprašanja in strokovnjakinja je na posvetu odgovorila nanje.

Pogovor s strokovnjakinjo:

Dermatološki nasveti za nego kože v poletnem času. O ustrezni zaščiti pred soncem, vitaminu D ter najpogostejših težavah in boleznih kože.


Posvet je moderirala vodila Sara Vehovec iz digitalnega centra Triglav Lab.

 

  • Jasmina Demšar

    dr. med., spec. dermatovenerologije v zasebni dermatološki ambulanti Dermatologija Demšar.

Oglejte si digitalni posvet o negi kože poleti

Ogled digitalnega posveta je brezplačen. Za prijavo izpolnite vsa zahtevana polja in podajte privolitev za prejemanje e-novic, na podlagi katere vas bo Triglav, Zdravstvena zavarovalnica, d.d. obveščala o zanimivih zgodbah, nasvetih in koristnih vsebinah ter vašim potrebam, zahtevam in interesom oziroma vašemu profilu prilagojenih ponudbah, storitvah in novostih zavarovalnice ter povezanih družb.

Z zvezdico (*) so označena vsa polja, ki jih je potrebno obvezno izpolniti.

Prosimo, obkljukajte *

Prijavljam se na ogled digitalnega posveta o negi kože poleti ter komunikacijo, ki se navezuje na posvet.*
Privolim, da lahko zavarovalnica moje osebne podatke obdeluje za namen prejemanja e-novic, ki lahko vključujejo tudi meni prilagojene ponudbe.*
Upravljavec osebnih podatkov je Triglav, Zdravstvena zavarovalnica, d.d., Dunajska cesta 22, 1000 Ljubljana (v nadaljevanju: zavarovalnica), ki vaše osebne podatke obdeluje za namen obveščanja o dogodku in v zvezi z dogodkom ter za namen izvedbe dogodka v smislu točke (b) člena 6(1) Splošne uredbe o varstvu podatkov. Zavarovalnica vaše osebne podatke obdeluje tudi na podlagi vaše privolitve za zgoraj označene namene v smislu točke (a) člena 6(1) Splošne uredbe o varstvu podatkov. Vašo privolitev lahko kadarkoli prekličete, pri čemer preklic privolitve ne vpliva na zakonitost obdelave osebnih podatkov, ki se je na podlagi privolitve izvajala do njenega preklica. V zvezi z obdelavo osebnih podatkov imate pod pogoji iz Splošne uredbe o varstvu podatkov pravico zahtevati dostop in seznanitev z lastnimi osebnimi podatki, popravek, omejitev obdelave, prenos in izbris osebnih podatkov oz. pravico ugovarjati zoper obdelavo vaših osebnih podatkov. Vaše pravice lahko uveljavljate s pisno zahtevo, poslano na naslov: Triglav, Zdravstvena zavarovalnica, d.d., Dunajska cesta 22, 1000 Ljubljana, ali preklici@triglavzdravje.si. Pooblaščeno osebo za varstvo podatkov pri zavarovalnici lahko kontaktirate preko elektronskega naslova: dpo@triglavzdravje.si. Kot posameznik imate pravico vložiti pritožbo pri Informacijskem pooblaščencu Republike Slovenije, če menite, da se vaši osebni podatki obdelujejo v nasprotju z veljavnimi predpisi, ki urejajo varstvo osebnih podatkov. Več informacij o varstvu osebnih podatkov pri zavarovalnici si lahko preberete v Politiki zasebnosti, objavljeni na spletni strani triglavzdravje.si.