Z ortopedom smo govorili o:

  • poškodbah pri različnih športih,
  • kaj lahko naredimo, da jih preprečimo,
  • kako ob nastanku poškodb ukrepamo,
  • načinih zdravljenja različnih poškodb.

3 razlogi za ogled digitalnega posveta

Strokovno – pogovor s priznanim gostom.

Strokovnjak je opisal kompleksnost poškodb pri rekreativnih športih in pokazal, kako se da proti njim ukrepati. Večina ne potrebuje operativnega posega.

Pravočasno – z nasveti, kako ukrepati takoj.

Zelo pomembno je, kako hitro prepoznate potencialne dejavnike, ki povzročajo bolečine. Z dodatnimi informacijami bo lažje.

Osebno – z odgovori na vaša vprašanja.

Na dogodku smo spoznali različne izkušnje s poškodbami pri športih in se posvetili tudi vašim vprašanjem.

Pogovor s strokovnjakom:

V brezplačnem digitalnem posvetu s strokovnjakom smo govorili o poškodbah pri različnih rekreativnih športih.

Pogovor je moderirala Sara Vehovec iz digitalnega centra Triglav Lab.

 

  • dr. Bogdan Ambrožič

    specialist ortoped v svoji zasebni ambulanti Bisturmed v Kopru in na kliniki MD medicina v Ljubljani

Oglejte si digitalni posvet o poškodbah pri rekreativnih športih

Ogled digitalnega posveta je brezplačen. Za prijavo izpolnite vsa zahtevana polja in podajte privolitev za prejemanje e-novic, na podlagi katere vas bo Triglav, Zdravstvena zavarovalnica, d.d. obveščala o zanimivih zgodbah, nasvetih in koristnih vsebinah ter vašim potrebam, zahtevam in interesom oziroma vašemu profilu prilagojenih ponudbah, storitvah in novostih zavarovalnice ter povezanih družb.

Z zvezdico (*) so označena vsa polja, ki jih je potrebno obvezno izpolniti.

Prosimo, obkljukajte *

Prijavljam se na digitalni posvet o poškodbah pri rekreativnih športih ter komunikacijo, ki se navezuje na dogodek.*
Privolim, da lahko zavarovalnica moje osebne podatke obdeluje za namen prejemanja e-novic, ki lahko vključujejo tudi meni prilagojene ponudbe.*
Privolim, da lahko zavarovalnica Triglav moje osebne podatke obdeluje za namen pošiljanja ponudb ...
Upravljavec osebnih podatkov je Triglav, Zdravstvena zavarovalnica, d.d., Koper, Pristaniška ulica 10, 6000 Koper – Capodistria (v nadaljevanju: zavarovalnica), ki vaše osebne podatke obdeluje za namen obveščanja o dogodku in v zvezi z dogodkom ter za namen izvedbe dogodka v smislu točke (b) člena 6(1) Splošne uredbe o varstvu podatkov. Zavarovalnica vaše osebne podatke obdeluje tudi na podlagi vaše privolitve za zgoraj označene namene v smislu točke (a) člena 6(1) Splošne uredbe o varstvu podatkov. Vašo privolitev lahko kadarkoli prekličete, pri čemer preklic privolitve ne vpliva na zakonitost obdelave osebnih podatkov, ki se je na podlagi privolitve izvajala do njenega preklica. V zvezi z obdelavo osebnih podatkov imate pod pogoji iz Splošne uredbe o varstvu podatkov pravico zahtevati dostop in seznanitev z lastnimi osebnimi podatki, popravek, omejitev obdelave, prenos in izbris osebnih podatkov oz. pravico ugovarjati zoper obdelavo vaših osebnih podatkov. Vaše pravice lahko uveljavljate s pisno zahtevo, poslano na naslov: Triglav, Zdravstvena zavarovalnica, d.d., Pristaniška ulica 10, 6000 Koper – Capodistria, ali preklici@triglavzdravje.si. Pooblaščeno osebo za varstvo podatkov pri zavarovalnici lahko kontaktirate preko elektronskega naslova: dpo@triglavzdravje.si. Kot posameznik imate pravico vložiti pritožbo pri Informacijskem pooblaščencu Republike Slovenije, če menite, da se vaši osebni podatki obdelujejo v nasprotju z veljavnimi predpisi, ki urejajo varstvo osebnih podatkov. Več informacij o varstvu osebnih podatkov pri zavarovalnici si lahko preberete v Politiki zasebnosti, objavljeni na spletni strani triglavzdravje.si.