S strokovnjaki se pogovarjamo o: 

 • motnjah spanja,
 • njihovem vplivu na razpoloženje, delovno sposobnost in aktivnost ter 
 • iščemo rešitve, kako se dobro naspati. 

3 razlogi za ogled

Izboljšajte svoj spanec

Vplivov dobrega ali slabega spanca ne bi smeli podcenjevati. Od njega je namreč odvisno, kako boste preživeli dan. Predvsem pa kakovost spanja vpliva tudi na vaše zdravje.

Prisluhnite vrhunskim strokovnjakom

Na digitalnem posvetu sodelujejo specialisti z bogatimi izkušnjami na področju motenj spanja. Strokovno svetujejo in lahko pomagajo odpraviti težave.

Sprostite se in lažje zaspite

Prijavljeni prejmejo posnetek Odpravite nespečnost in se zbudite polni energije, ki ga je posebej za vas pripravil dr. Aleksander Šinigoj, NLP Master trener, Mastermind Akademija

PREVZEMI DARILO

Prisluhnite pogovoru s strokovnjaki in gostoma:

O pomenu spanja pri napornem in pogosto nepredvidljivem urniku spregovori David Zupančič, dr. med., specializant infektologije in avtor knjižne uspešnice Življenje v sivi coni. Kako spanje vpliva na rezultate v športu, pojasni Dominika Čonč, članica ženske nogometne reprezentance.

Pogovor moderira dr. Tina Košir.

 • prof. dr. Leja Dolenc Grošelj

  dr. med., vodja oddelka za motnje spanja v Univerzitetnem kliničnem centru v Ljubljani
 • prof. dr. Matej Černe

  na Ekonomski fakulteti v Ljubljani preučuje vpliv spanja na delo in delovanje
 • dr. Anja Černe

  dr. med., spec. družinske medicine

Spalne navade najstnikov

Tudi vaš najstnik hodi pozno spat in težko zjutraj vstane? 

Gre za najstniško kaprico ali biološko danost? Poiščite odgovor v izjavi dr. Anje Černe, dr. med., spec. družinske medicine. OGLEJ SI POSVET O SPANJU

Darilo

Odpravite nespečnost in se zbudite polni energije

Prijavljeni prejmejo posnetek, namenjen sprostitvi pred spanjem, odpravljanju nespečnosti, mirnemu in globokemu spanju ... Posnetek si lahko prenesete na svojo mobilno napravo in ga poslušate pred spanjem. 

Posebej za vas je posnetek Odpravite nespečnost in se zbudite polni energije pripravil dr. Aleksander Šinigoj, NLP Master trener, Mastermind AkademijaOglejte si digitalni posvet: Spanje, nespečnost in zdravje

Za prijavo na ogled spletnega dogodka izpolnite vsa zahtevana polja in podajte privolitev za prejemanje e-novic. Ob prijavi boste prejeli tudi darilo, posnetek za sproščanje. 

Z vašo privolitvijo vam bomo lahko preko vaše elektronske pošte pošiljali novice z nasveti za zdravo življenje. S pomočjo novic vas bomo obveščali o zanimivih zgodbah, nasvetih in koristnih vsebinah ter vašim potrebam, zahtevam in interesom oz. vašemu profilu prilagojenih ponudbah, storitvah in novostih družb Skupine Triglav, s sedežem v RS, ki se ukvarjajo z zavarovalniško dejavnostjo in/ali finančnimi storitvami (za posodobljen seznam družb obiščite spletno stran Skupine Triglav www.triglav.eu). S tem privoljenjem vam bomo lahko trženjske ponudbe in druge zanimive ter poučne vsebine posredovali le v obliki izbranih novic, ki jih boste prejemali na vaš elektronski naslov.

Z zvezdico (*) so označena vsa polja, ki jih je potrebno obvezno izpolniti.

Prosimo, obkljukajte *

Prijavljam se na ogled digitalnega posveta Spanje, nespečnost in zdravje ter komunikacijo, ki se navezuje na dogodek.*
Privolim, da lahko zavarovalnica moje osebne podatke obdeluje za namen prejemanja e-novic, ki lahko vključujejo tudi meni prilagojene ponudbe.*
Upravljavec osebnih podatkov je Triglav, Zdravstvena zavarovalnica, d.d., Dunajska cesta 22, 1000 Ljubljana (v nadaljevanju: zavarovalnica), ki vaše osebne podatke obdeluje za namen obveščanja o dogodku in v zvezi z dogodkom ter za namen izvedbe dogodka v smislu točke (b) člena 6(1) Splošne uredbe o varstvu podatkov. Zavarovalnica vaše osebne podatke obdeluje tudi na podlagi vaše privolitve za zgoraj označene namene v smislu točke (a) člena 6(1) Splošne uredbe o varstvu podatkov. Vašo privolitev lahko kadarkoli prekličete, pri čemer preklic privolitve ne vpliva na zakonitost obdelave osebnih podatkov, ki se je na podlagi privolitve izvajala do njenega preklica. V zvezi z obdelavo osebnih podatkov imate pod pogoji iz Splošne uredbe o varstvu podatkov pravico zahtevati dostop in seznanitev z lastnimi osebnimi podatki, popravek, omejitev obdelave, prenos in izbris osebnih podatkov oz. pravico ugovarjati zoper obdelavo vaših osebnih podatkov. Vaše pravice lahko uveljavljate s pisno zahtevo, poslano na naslov: Triglav, Zdravstvena zavarovalnica, d.d., Dunajska cesta 22, 1000 Ljubljana, ali preklici@triglavzdravje.si. Pooblaščeno osebo za varstvo podatkov pri zavarovalnici lahko kontaktirate preko elektronskega naslova: dpo@triglavzdravje.si. Kot posameznik imate pravico vložiti pritožbo pri Informacijskem pooblaščencu Republike Slovenije, če menite, da se vaši osebni podatki obdelujejo v nasprotju z veljavnimi predpisi, ki urejajo varstvo osebnih podatkov. Več informacij o varstvu osebnih podatkov pri zavarovalnici si lahko preberete v Politiki zasebnosti, objavljeni na spletni strani triglavzdravje.si.