S strokovnjakinjo se pogovarjamo o:

 • senenem nahodu,

 • koliko ljudi prizadene,

 • zakaj pride do senenega nahoda,

 • rastlinah, ki najpogosteje povzročajo seneni nahod,

 • najpogostejših simptomih in znakih,

 • postavitvi diagnoze in navzkrižnih alergenih.

   

3 razlogi za ogled

Pomagajte si ob senenem nahodu

Preverite, kaj vam povzroča alergije spomladi in kako jih lahko vsaj nekoliko ublažite.

Prisluhnite strokovnjakinji

Na digitalnem posvetu sodeluje strokovnjakinja z bogatimi izkušnjami na področju alergij. Strokovno svetuje in lahko pomaga odpraviti težave.

Prisluhnemo vam

Udeleženci so nam poslali svoja vprašanja in strokovnjakinja je na posvetu odgovorila nanje.

PRIJAVI SE

Pogovor s strokovnjakinjo:

Strnjeno o alergijah, ki se pojavijo v spomladanskem času. Veliko koristnih informacij za alergike na enem mestu.


Posvet bo moderirala vodila Ines Prošek iz digitalnega centra Triglav Lab.

 • asist. dr. Polona Mlakar

  dr. med., spec. interne medicine, zaposlena na Kliničnem oddelku za pljučne bolezni in alergije v UKC Ljubljana.

Oglejte si digitalni posvet Alergije spomladi in seneni nahod

Ogled digitalnega posveta je brezplačen. Za prijavo izpolnite vsa zahtevana polja in podajte privolitev za prejemanje e-novic, na podlagi katere vas bo Triglav, Zdravstvena zavarovalnica, d.d. obveščala o zanimivih zgodbah, nasvetih in koristnih vsebinah ter vašim potrebam, zahtevam in interesom oziroma vašemu profilu prilagojenih ponudbah, storitvah in novostih zavarovalnice ter povezanih družb.

 

Z zvezdico (*) so označena vsa polja, ki jih je potrebno obvezno izpolniti.

Prosimo, obkljukajte *

Prijavljam se na digitalni posvet o senenem nahodu in alergijah ter komunikacijo, ki se navezuje na dogodek.*
Privolim, da lahko zavarovalnica moje osebne podatke obdeluje za namen prejemanja e-novic, ki lahko vključujejo tudi meni prilagojene ponudbe.*
Upravljavec osebnih podatkov je Triglav, Zdravstvena zavarovalnica, d.d., Dunajska cesta 22, 1000 Ljubljana (v nadaljevanju: zavarovalnica), ki vaše osebne podatke obdeluje za namen obveščanja o dogodku in v zvezi z dogodkom ter za namen izvedbe dogodka v smislu točke (b) člena 6(1) Splošne uredbe o varstvu podatkov. Zavarovalnica vaše osebne podatke obdeluje tudi na podlagi vaše privolitve za zgoraj označene namene v smislu točke (a) člena 6(1) Splošne uredbe o varstvu podatkov. Vašo privolitev lahko kadarkoli prekličete, pri čemer preklic privolitve ne vpliva na zakonitost obdelave osebnih podatkov, ki se je na podlagi privolitve izvajala do njenega preklica. V zvezi z obdelavo osebnih podatkov imate pod pogoji iz Splošne uredbe o varstvu podatkov pravico zahtevati dostop in seznanitev z lastnimi osebnimi podatki, popravek, omejitev obdelave, prenos in izbris osebnih podatkov oz. pravico ugovarjati zoper obdelavo vaših osebnih podatkov. Vaše pravice lahko uveljavljate s pisno zahtevo, poslano na naslov: Triglav, Zdravstvena zavarovalnica, d.d., Dunajska cesta 22, 1000 Ljubljana, ali preklici@triglavzdravje.si. Pooblaščeno osebo za varstvo podatkov pri zavarovalnici lahko kontaktirate preko elektronskega naslova: dpo@triglavzdravje.si. Kot posameznik imate pravico vložiti pritožbo pri Informacijskem pooblaščencu Republike Slovenije, če menite, da se vaši osebni podatki obdelujejo v nasprotju z veljavnimi predpisi, ki urejajo varstvo osebnih podatkov. Več informacij o varstvu osebnih podatkov pri zavarovalnici si lahko preberete v Politiki zasebnosti, objavljeni na spletni strani triglavzdravje.si.