Digitalni posvet z ortopedom

Na digitalnem posvetu smo se z ortopedom dr. Bogdanom Ambrožičem pogovarjali o najpogostejših poškodbah, ki so posledica rekreativnih športov, o tem, kaj lahko naredimo, da poškodbe preprečimo ter kako ob nastanku poškodb ukrepamo. V drugem delu dogodka je dr. Bogdan Ambrožič odgovarjal na vprašanja udeležencev.

V primeru poškodb je ključnega pomena hitra in kakovostna obravnava. Zavarovanje Specialisti+ vam zagotavlja hiter dostop do enostavne in zahtevne diagnostike (RTG, UZ in MR) ter do obravnave pri specialistu in rehabilitacije. Spoznajte zavarovanje Specialisti+.

O avtorju
Bogdan Ambrožič
dr.med., specialist ortoped
Rodil se je 7. 7. 1970 v Kopru. Študij medicine na Medicinski fakulteti Univerze v Ljubljani je dokončal leta 1995. Specializacijo iz ortopedije je zaključil leta 2001 in nato opravil dodatna izobraževanja v specializiranih bolnišnicah v Nemčiji, Italiji, Franciji, na Nizozemskem, Hrvaškem in v Avstriji.
VEČ O AVTORJU

Pripravljeni na vse

 

Z dodatnimi zavarovanji Triglav Zdravje pridobite odličnega zaveznika za vaše zdravje. Strokovni nasveti in hiter dostop do storitev brez dodatnih stroškov.