Test: Se znate izogniti poškodbam pri zimskih dejavnostih?

Pozimi je zelo nevarno, da se poškodujete. Najpogostejše so poškodbe na smučanju in pri drugih športih, pa tudi zdrsi ali padci v vsakdanjem življenju. S svojim ravnanjem poskrbite, da boste manj izpostavljeni zimskim poškodbam. V hitrem testu ugotovite, kako dobro ste pripravljeni na nevarnosti.
  1 min
13. 1. 2023

S svojim življenjskim slogom pomembno pripomorete k temu, da lahko uživate v kateri koli športni aktivnosti in ste manj izpostavljeni poškodbam tudi v vsakdanjem življenju. Rekreacija vam pomaga vzdrževati dobro kondicijo, ohranjati zdravje in preprečevati bolezni. A nesreča nikoli ne počiva in zgodi se lahko tudi tistim, ki so v formi.

Če se poškodujete, je ključno, da dobite pomoč čim hitreje. Zavarovanje Specialisti Nezgoda vam ponuja hitro diagnostiko in obravnavo pri specialistu ter preproste posege in rehabilitacijo brez dolgega čakanja.

Preberite, katere so smučarske poškodbe in kako zmanjšati nevarnost zanje. Sicer pa do poškodb pri vadbi ne pride le pozimi. Preberite več o tem, katere poškodbe nastanejo pri športni rekreaciji in si oglejte digitalni posvet z ortopedom dr. Bogdanom Ambrožičem o poškodbah, ki nastanejo pri rekreativnih športih. 

Digitalni posvet o rekreativnih poškodbah

Pripravljeni na vse

 

Z dodatnimi zavarovanji Triglav Zdravje pridobite odličnega zaveznika za vaše zdravje. Strokovni nasveti in hiter dostop do storitev brez dodatnih stroškov.