Kako do specialista brez obiska osebnega zdravnika?

Do specialista lahko odslej pridete tudi brez napotnice osebnega zdravnika. Pri zavarovanjih Specialisti in Specialisti+ smo razširili nabor specialnosti in preiskav. Zavarovanju Specialisti+ smo poleg tega dodali še več posegov ter zvišali zavarovalno vsoto pri kritju ambulantna rehabilitacija.

Ali pri bolečinah v kolku ali težavah z alergijami razmišljate, kako dolg bo proces od prvega obiska pri osebnem zdravniku do pregleda pri specialistu ter morebitnega posega in rehabilitacije?  

Z zavarovanjema Specialisti ali Specialisti+ so te misli odveč. Vse, kar morate storiti, je poklicati na Zdravstveno točko.

Premislite o svojih zdravstvenih potrebah in primerjajte zavarovanja Specialisti. Spletna sklenitev zavarovanj Specialisti+Specialisti ali Specialisti Nezgoda je odločitev za hiter dostop do diagnoze in okrevanja.

Specialista lahko obiščete tudi brez pregleda pri osebnem zdravniku

Ko vas denimo zaboli kolk, se vaša hitra pot do diagnoze in obravnave pri ortopedu brez dodatnih stroškov začne s klicem na 080 26 64. Opišete, kdaj in kako so se začele vaše težave s kolkom. Nato vas bo strokovno osebje Zdravstvene točke na daljavo povezalo z zdravnikom družinske medicine.

Če potrebujete specialistični pregled kolka, vas družinski zdravnik lahko po pogovoru napoti k ortopedu brez obiska vašega osebnega zdravnika.

V koliko dneh in kje boste lahko opravili pregled kolka pri ortopedu, vam bodo sporočili z Zdravstvene točke.

Zdravstvena točka je v letu 2022 za zavarovance organizirala več kot 30.000 zdravstvenih obravnav, ki so jim zavarovanci podelili visoko oceno 4,8 (od 5).

Praviloma boste imeli možnost izbire kraja in časa pregleda. Tudi po opravljenem posegu ne boste prepuščeni sami sebi. Če boste denimo potrebovali rehabilitacijo, vam jo bodo uredili na Zdravstveni točki.

Še več možnosti za zdravljenje

Dostop do specialista brez obiska osebnega zdravnika ni edina novost zavarovanj za specialistično ambulantno zdravljenje. Zavarovanjema Specialisti in Specialisti+ smo namreč dodali razširitve kritij.

 

Za določitev vzrokov težav je po novem lahko poleg drugih diagnostičnih postopkov na voljo tudi pozitronska emisijska tomografija (PET). Z bolečim kolkom boste odslej lahko obiskali tudi fiziatra in opravili artroskopijo, če bo to potrebno. Če vas poleg tega denimo pestijo težave s prebavili, vam bodo pri gastroenterologu poleg kolonoskopije oziroma gastroskopije po potrebi opravili tudi polipektomijo.

 

Zavarovanje Specialisti tako odslej omogoča tudi:  

  • dostop do dodatnih specialistov (alergolog, endokrinolog, nefrolog, fiziater, psihiater za polnoletne zavarovance ...),
  • še več zahtevnih diagnostičnih postopkov.

 

V zavarovanju Specialisti+ je ob prej naštetem še nekaj sprememb:

  • višja zavarovalna vsota pri kritju ambulantna rehabilitacija (do 350 EUR letno),
  • razširjen nabor posegov: posegi na hrbtenici, ginekološki posegi, artroskopija zapestja in kolka, rekonstrukcija ahilove tetive, laparoskopska odstranitev žolčnih kamnov in odprava ektropija, pri mladoletnih zavarovancih tudi odstranitev žrelnice in mandljev.

Izkušnje zavarovancev s hitrejšim dostopom do specialističnih storitev

Povsem običajno je, da na zavarovanje pogosto pomislite šele takrat, ko bi ga že potrebovali. Morda je zdaj čas, da preverite, kako je zavarovanje pomagalo znanemu športniku in drugim zavarovancem.

 

Omogočilo jim je hitro diagnozo, zdravljenje in nato uspešno vrnitev v običajne življenjske tirnice. Predvsem pa jim je prihranilo skrbi, kako bo z zdravjem.

Pripravljeni na vse

 

Z dodatnimi zavarovanji Triglav Zdravje pridobite odličnega zaveznika za vaše zdravje. Strokovni nasveti in hiter dostop do storitev brez dodatnih stroškov.