Zavarovanje Operacije

  • Zagotovite si denarno nadomestilo za operacije doma in v tujini. Preverite vse prednosti zavarovanja Operacije.
  • Glede na vrsto operacije vam izplačamo od 1 % do 100 % izbrane zavarovalne vsote. Višino izplačila lahko preverite v Splošnih pogojih zavarovanja Operacije.
  • Ni vam treba zgubljati časa z iskanjem izvajalcev, usklajevanjem terminov in vso dokumentacijo. Pokličite v Zdravstveno točko in to uredimo mi.
  • Organizacija operacij v Sloveniji je brezplačna.
Naročilo ponudbe Operacije

Prosimo, izpolnite podatke za pripravo ponudbe. Preden podatke pošljete, jih ponovno preverite in odpravite morebitne napake.

Zavarovalnica vam bo preko elektronske pošte poslala informativno ponudbo za sklenitev zavarovanja Operacije in nadaljnja navodila za postopanje.

Z zvezdico (*) so označena vsa polja, ki jih je potrebno obvezno izpolniti.

Upravljavec osebnih podatkov je Triglav, Zdravstvena zavarovalnica, d.d. Zavarovalnica osebne podatke iz informativne ponudbe obdeluje skladno z 268. členom Zakona o zavarovalništvu za namene svetovanja oz. ugotavljanja potreb in zahtev strank v okviru pogajanj za sklenitev zavarovalne pogodbe, izvedbe pogajanj za sklenitev pogodbe o zavarovanju, ugotavljanja potreb in zahtev strank ter ocenjevanja primernosti in ustreznosti zavarovalne storitve oz. produkta za stranko, izdajo osebnega priporočila oz. izvedbo svetovanja zavarovalnice na podlagi poštene in osebne analize, kot to določa ta zakon. Zavarovalnica osebne podatke hrani najdlje do trenutka sklenitve zavarovalne pogodbe ali najdlje 3 mesece od zaključka pogajanj za sklenitev zavarovalne pogodbe, vendar ne dlje kot 6 mesecev od dneva njihove pridobitve. Posameznik lahko kadarkoli zahteva dostop, dopolnitev, popravek, omejitev obdelave, prenos ali izbris osebnih podatkov ali vloži ugovor zoper obdelavo osebnih podatkov, ki se obdelujejo v zvezi z njim, s pisno zahtevo, poslano na naslov Triglav, Zdravstvena zavarovalnica, d.d., Pristaniška ulica 10, 6000 Koper, ali na e-naslov preklici@triglavzdravje.si. Posameznik ima pravico vložiti pritožbo pri Informacijskem pooblaščencu Republike Slovenije, če meni, da se njegovi osebni podatki obdelujejo v nasprotju z veljavnimi predpisi, ki urejajo varstvo osebnih podatkov. Pooblaščeno osebo za varstvo podatkov v zavarovalnici lahko kontaktirate preko e-naslova dpo@triglavzdravje.si. Več informacij o varstvu osebnih podatkov v zavarovalnici si lahko preberete v Politiki zasebnosti, objavljeni na spletnih straneh zavarovalnice www.triglavzdravje.si.